Медицинска пижама-панталон

Медицинска пижама-панталон

Всяко работно облекло, включително и медицинското, можем да разглеждаме като костюми, които налагат върху персонала да спазва определен протокол и да играе конкретна роля произтичаща от съответната позиция в организацията. Елегантността на работното облекло, особено в миналото, не е била от първостепенно значение. В днешно време, обаче все по-често се търси компромис между деловото излъчване на дадена дреха и подчертаването на естествената природна същност на човека.

В това отношение, като че ли най-много е еволюирала модата при медицинските дрехи.

Доста велики писатели са загатвали, че войната и даже чумата, вместо да осакатяват човешката душа, изострят още повече чувствителността и, било тя физическа, платонична или изцяло духовна.

Ако мотивът ви да си купите или сами да си направите медицински дрехи е провокиран единствено от настоящата пандемия и желанието да се грижите за близките болни хора, то вие сте достоен за възхищение. Точно сега в тази епидемия, това може би ще ви прозвучи като ерес, но защо да не си ушием медицински костюми, за да разчупим малко рутината в сексуалния си живот, дори и само за да подсилим имунитета си. Пък и според сексолозите, ролевите игри в леглото освежават и даже засилват връзката между партньорите.

Предстои да разгледаме една специализирана програма на „Див Джинджифил“ (Wild Jinger) за медицинско облекло и аксесоари наречена „Интензивна Грижа“ (iCare).

Всъщност програмата iCare не дава, кой знае каква възможност за творчество, тъй като кройките на облеклата са предефинирани и можете да променяте единствено размера им. Съществува опция да запишете кройката като „LAS“ (AutoCAD Layer State) файл, но аз така и не успях, след това да импортна файла в AutoCAD.

Ето как изглеждат парчетата на медицинския панталон разположени върху 24 листа, формат A4:

От връзката по-долу бихте могли да си изтеглите и инсталирате iCare, така че да сте свободни да създавате различни кройки като ги оразмерявате според личните си мерки:

iCare

Ние докато снимахме музикалните клипове направихме кройки със стандартен размер „М“, които можете да изтеглите оттук:

Резюме

Кройка на медицинска пижама панталон

Ръководство за шиене

Програмата е безплатна, но не бива да се изкушавате да продавате готовите облекла, защото по този начин ще нарушите лиценза на „Див Джинджифил“.

Желаем ви приятно гледане на клипа:

Свързана статия:

Медицинска маска

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *